середу, 1 червня 2016 р.

День захисту дітей

1 червня 2016 року в День захисту дітей та в межах тижня початкових класів у Велкосеверинівській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів було весело та цікаво. На перерві шкільне подвір'я розцвіло малюнками на асфальті. Діти малювали мирне небо, ясне сонце, квіти, річку, море. Та найбільше було в них української символіки, патріотичних гасел. Наступним заходом була "Природнича вікторина". Дітям сподобалися загадки та цікаві факти про життя рослин та тварин.
Динамічними та емоційними були спортивні змагання між учнями 3 та 4 класів "Веселі старти". Потім учні взяли участь у конкурсі "Юний ерудит", переможцями якого стали Коробка Владислав (3 клас) та Мартиненко Ярослав (4 клас).
Цього дня учнів початкових класів запросили до сільського будинку культури, де запропонували цікаві конкурси, вікторини, за участь у яких діти отримали солодкі призи та книжки-розмальовки. Задоволені та щасливі повертилися сьогодні діти додому. Хотілося б, щоб кожен день для них був святом, щоб кожна дитина відчувала турботу і увагу до себе!







Немає коментарів:

Дописати коментар