суботу, 3 грудня 2016 р.

Співпраця з дитячим садком

02 грудня 2016 року учитель початкових клсів Чумаченко Вікторія Вікторівна з метою реалізації наступності дитячого садка та школи відвідала відкриті заняття у Великосеверинівському ДНЗ "Сонечко".
Вихователь середньої групи Кухар Ганна Олексіївна під час заняття "Український посуд для ведмежат" в ігровій формі ознайомила дітей з гончарними виробами. Потім вихованці переглянули відеозапис про професію гончара та разом з вихователем виготовили миски, глечики та макітри з солоного підфарбованого тіста.
Заняття "Патріотизм починається з добра" з використанням ідей В.О.Сухомлинського підготувала вихователь старшої групи Задорожна Владислава Сергіївна. У невимушеній бесіді вихователь розповіла дітям про державні символи України. А потім діти самостійно виконали композицію "Символи України" художньою технікою тонування.
Завідуюча закладом Кривоніс Ірина Миколаївна відзначила, що заняття проведені на високому методичному та професійному  рівні.
Важливо те, що педагоги виховують у дітей уже з дошкільного віку повагу до символів України, любов до звичаїв та традицій українського народу.



Немає коментарів:

Дописати коментар